O nama

Ekspertiza u službi vašeg zdravlja

Ars Medica Beograd je osnovana davne 1993 godine kao ultrazvučna ordinacija od strane Dr Zorke Damjanović i Dr Gordane Nađ. Danas Ars Medica Beograd je moderna ustanova, specijalizovana za radiologiju, endokrinologiju, pulmologiju, urologiju, gastroenterologiju, kardiologiju, dermatologiju, neurologiju… Sve ove godine se trudimo da pružimo beskompromisnu pažnju pacijentu kao i najbolje stručnjake koji naš region ima da pruži.

Naš tim čine vrhunski specijalisti iz različitih oblasti medicine, čija stručnost i beskompromisna posvećenost čine srž našeg poslovanja. Naš tim se stalno usavršava i prati najnovije tehnološke i stručne trendove u medicini kako bismo osigurali da naši pacijenti imaju pristup najefikasnijim metodama kako dijagnostike tako i lečenja.

U Ars Medica Beograd, se trudimo da naše usluge budu sveobuhvatne i prilagođene potrebama svakog pacijenta individualno. Bez obzira o kakvom pregledu ili proceduri se radi, naš cilj je da svaki pacijent dobije preciznu i profesionalnu uslugu tokom čitavog procesa.